Mikael Andersson Bygg & Son AB - Byggfirma på Öckerö

Mikael Andersson Bygg & Son AB är en byggfirma på Hönö. Företaget startade 1989 och idag är vi fem drivna och glada killar med lång erfarenhet som utför arbete till kunder på Hönö, Öckerö och Göteborg. Bland våra kunder finns kommuner, privatpersoner och företag. Vi har haft ett samarbete med kommunen under de senaste 10 åren som vi är mycket stolta över och vårdar väl.

Vi är miljödiplomerade enligt Svensk miljöbas. En miljödiplomering innebär att verksamheten uppfyller kraven i Svensk Miljöbas. Miljöledningssystemet bidrar till att skapa ordning och reda i miljöarbetet och att minska verksamhetens miljöbelastning.
För mer information om miljödiplomering: viatellus.se/miljodiplomering

miljödiplom Mikael Andersson Bygg & Son AB

Vi erbjuder alla typer av byggtjänster som badrums- och köksrenovering, ombyggnad, tillbyggnad, takarbeten, fasad och även specialsnickerier. Vigör allt från små till stora jobb, vi tar oss an det mesta. För oss är allt möjligt. Vår mångfald, långa erfarenhet, breda kunskap och stora kontaktnät gör att vi kan lösa det mesta. Vi har mycket bra samarbete med alla företag, vi stödjer och hjälper varandra för att ge kunderna bästa förutsättningarna. Detta bidrar till att vi kan erbjuda våra kunder en totalentreprenad vilket betyder att vi håller i alla trådarna och är den enda kontakten kunden behöver för att få sin renovering eller nybyggnation gjord.Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för kunden.